Koppe in Beeld is een bureau voor visuele communicatie. Bent u op zoek naar een fotograaf of ontwerper? Koppe in Beeld brengt uw bedrijf in beeld. Dat kan door het fotograferen van werknemers, sfeerbeelden maken van uw bedrijf, het vastleggen van een evenement of door het ontwerpen van drukwerk zoals visitekaartjes, flyers en uitnodigingen of digitaal werk zoals nieuwsbrieven en online brochures. Ook kunt u hier terecht voor een nieuwe huisstijl of een logo. Bekijk de voorbeelden voor wat er allemaal mogelijk is en neem vrijblijvend contact op.

Bedrijf in Beeld

Of je nu als zzp’er werkt of een midden tot groot bedrijf runt, het is belangrijk om jezelf goed in de markt te zetten. Goede bedrijfsfoto’s kunnen hier goed bij helpen. Ik maak foto’s van je bedrijf die je kunt gebruiken voor publicaties, de website, social media een nieuwsbrief of voor interne zaken. Eens in de zoveel tijd is het goed om nieuwe foto’s te laten maken en de potentiële klanten te laten zien wat je in huis hebt en hoe je werkt.

Koppe in Beeld brengt jouw bedrijf in beeld! Dit kunnen detail foto’s zijn, foto’s van de dagelijkse processen of bijvoorbeeld foto’s van hardwerkend personeel. We kunnen een fotoshoot als deze uitgebreid voor bespreken zodat we met een mooi plan kunnen komen

Vorige Bericht

© 2024 Koppe in Beeld

Thema door Anders Norén