Koppe in Beeld is een bureau voor visuele communicatie. Bent u op zoek naar een fotograaf of ontwerper? Koppe in Beeld brengt uw bedrijf in beeld. Dat kan door het fotograferen van werknemers, sfeerbeelden maken van uw bedrijf, het vastleggen van een evenement of door het ontwerpen van drukwerk zoals visitekaartjes, flyers en uitnodigingen of digitaal werk zoals nieuwsbrieven en online brochures. Ook kunt u hier terecht voor een nieuwe huisstijl of een logo. Bekijk de voorbeelden voor wat er allemaal mogelijk is en neem vrijblijvend contact op.

Event in Beeld

Koppe in Beeld kan ook als fotograaf op jouw evenement aan de slag. Dit kan een groot bedrijfsfeest zijn, een overhandiging van een medaille of lintje, de verjaardag of het jubileum van een bestuurslid of gewoon een gezellig feest waar een fotograaf niet mag ontbreken!

Als fotograaf ben ik als een vlieg op de muur, ik zie alles maar ik beweeg me zo onopvallend mogelijk op het evenement. Hierdoor heb je geen last van de aanwezigheid van een fotograaf, maar heb je wel een eeuwige herinnering aan het evenement!

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2024 Koppe in Beeld

Thema door Anders Norén