Koppe in Beeld is een bureau voor visuele communicatie. Bent u op zoek naar een fotograaf of ontwerper? Koppe in Beeld brengt uw bedrijf in beeld. Dat kan door het fotograferen van werknemers, sfeerbeelden maken van uw bedrijf, het vastleggen van een evenement of door het ontwerpen van drukwerk zoals visitekaartjes, flyers en uitnodigingen of digitaal werk zoals nieuwsbrieven en online brochures. Ook kunt u hier terecht voor een nieuwe huisstijl of een logo. Bekijk de voorbeelden voor wat er allemaal mogelijk is en neem vrijblijvend contact op.

Over

Over Koppe in Beeld

Koppe in Beeld brengt bedrijven in beeld. Dat kan via fotografie of grafisch ontwerp. Denk hierbij aan het maken van een zakelijk smoelenboek, het documenteren van een evenement of bedrijfsfeest of het ontwerpen van een huisstijl, logo, uitnodiging of visitekaartjes.

Koppe in Beeld is sinds 2012 bekend onder de naam Barbara Koppe Photography & Design, in de winter van 2017 heeft Barbara besloten om over te stappen op twee nieuwe namen: Studio op de Kop, voor particulieren en Koppe in Beeld, voor de zakelijke klant.

© 2024 Koppe in Beeld

Thema door Anders Norén