Koppe in Beeld is een bureau voor visuele communicatie. Bent u op zoek naar een fotograaf of ontwerper? Koppe in Beeld brengt uw bedrijf in beeld. Dat kan door het fotograferen van werknemers, sfeerbeelden maken van uw bedrijf, het vastleggen van een evenement of door het ontwerpen van drukwerk zoals visitekaartjes, flyers en uitnodigingen of digitaal werk zoals nieuwsbrieven en online brochures. Ook kunt u hier terecht voor een nieuwe huisstijl of een logo. Bekijk de voorbeelden voor wat er allemaal mogelijk is en neem vrijblijvend contact op.

Werknemer in beeld

Wil je een smoelenboek van je personeel? Een mooie groepsfoto? Of een representatieve foto van jezelf? Presenteer jezelf en/of je personeel aan je klanten! Je kunt de portretten bijvoorbeeld gebruiken voor publicaties in drukwerk, voor je eigen website of voor andere aankondigingen online. 

Koppe in beeld kan bij jullie langskomen om foto’s te maken. Dan kan er gekozen worden voor een achtergrond ter plaatsen of ik kan de mobiele studio meenemen. Het is ook mogelijk om langs te komen in de studio in Voorburg. Dit is handig als je zzp’er bent of als er later een nieuw personeelslid bij komt en je deze ook graag wilt opnemen in het smoelenboek. 

© 2024 Koppe in Beeld

Thema door Anders Norén